Om os

BalanceWear Scandinavia er ejet af SFmedical. SFMedical har rettighederne til at importere og sælge BalanceWear® i Danmark, Sverige, Norge, Finland, på Island og på Grønland. SFMedical indgik i november 2015 denne aftale med ejeren af BalanceWear® i USA Motion Therapeutics (MTI).

Balancevesten BalanceWear® er et ikke-medicinsk produkt, som den neurologiske fysioterapeut Cindy Gibson-Horn gennem de seneste 15 år har udarbejdet i sit daglige arbejde med neurologiske patienter i USA, Californien. Balancevesten er et enkelt og effektivt middel til patienter, der har vanskeligt ved at styre sine arme og ben som følge af en ustabil kropskerne

SFMedical

SFMedical er ejet af Skodsborg Fysioterapi, som ligeledes har rettighederne til at undervise og certificerer fysioterapeuter i brugen af BalanceWear®.

Skodsborg Fysioterapi kan som den første fysioterapi-klinik i Europa tilbyde en ny behandlingsmulighed for store grupper af patienter med balance-problemer forårsaget af neurologiske og ortopædiske lidelser såsom balanceproblemer forårsaget af multipel sklerose, Parkinson’s, Ataxia, blodpropper og diskosprolapser og etc.

For mere information kontakt venligst SFmedical: info@sfmedical.dk

Skodsborg Fysioterapi

Skodsborg Fysioterapi er en af Danmarks største klinikker med unik beliggenhed i Kurhotel Skodsborg, med havet og skoven som nabo. Klinikken har eksisteret siden 1992 og er ejet af fysioterapeut Jan Ove Myklebust, som selv er uddannet fra Skodsborg Fysioterapiskole.

Klinikken har 25 erfarne og fagligt forskellige fysioterapeuter under samme tag, heraf er 7 certificeret BalanceWear® fysioterapeuter. Vi fokuserer på helhed i behandlingen med udgangspunkt i den nyeste viden, og gældende evidens indenfor de forskellige behandlingsmetoder. Vores mål er at give dig den rette behandling og dermed fremme din livskvalitet!

Kontakt Skodsborg Fysioterapi: info@skodsborgfysioterapi.dk

Vil du vide mere om Skodsborg Fysioterapi, se: www.skodsborgfysioterapi.dk

 

Skodsborg fysioterapi